"Semić" iz Visokog otvara nova radna mjesta: Širi tržište na region

Bez autora
Mar 12 2015

Mesna industrija iz Visokog „Semić“ gradi nove proizvodne pogone vrijedne oko 12 miliona KM, što će dovesti od povećanja proizvodnje u ovoj kompaniji ali i otvaranja novih radnih mjesta već krajem ove godine, potvrđeno je iz ove kompanije. Kompanija "Semić" upošljava oko 80 radnika, poznata je po brendovima poput „Visočkog suhog mesa Semić“, pileće hrenovke „Semić“, salame i parizeri Semić... Iz ove kompanije najavljuju da će nakon proširenja proizvodnih kapaciteta tržište proširiti na susjednu Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju. Nove proizvodne linije u mesnoj industriji "Semić" trebale bi biti gotove u drugoj polovini 2015. godine. Oprema i građevinski materijal koji se koristi za izgradnju novih Semićevih pogona nabavljeni su od najpoznatijih evropskih proizvođača, a sama izgradnja se odvija u skladu sa najnovijim standardima Halal, Haccp, ISO...

"Semić" iz Visokog otvara nova radna mjesta: Širi tržište na regionMesna industrija iz Visokog „Semić“ gradi nove proizvodne pogone vrijedne oko 12 miliona KM, što će dovesti od povećanja proizvodnje u ovoj kompaniji ali i otvaranja novih radnih mjesta već krajem ove godine, potvrđeno je za novinsku agenciju Patria iz ove kompanije.

Kompanija "Semić" upošljava oko 80 radnika, poznata je po brendovima poput „Visočkog suhog mesa Semić“, pileće hrenovke „Semić“, salame i parizeri Semić...

Iz ove kompanije najavljuju da će nakon proširenja proizvodnih kapaciteta tržište proširiti na susjednu Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

Nove proizvodne linije u mesnoj industriji "Semić" trebale bi biti gotove u drugoj polovini 2015. godine. Oprema i građevinski materijal koji se koristi za izgradnju novih Semićevih pogona nabavljeni su od najpoznatijih evropskih proizvođača, a sama izgradnja se odvija u skladu sa najnovijim standardima Halal, Haccp, ISO... javlja NAP.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik